top of page

Bedrijventerrein Nieuw-Overvecht

image.png

Harderwijk

Nieuwbouw project Johannitterlaan, Harderwijk

Op slechts 5 minuten lopen vanaf het centrum van Harderwijk is er  een complex met 60 tot 70 appartementen ontwikkeld. Het grondstuk waar momenteel een PostNL sorteercentrum gehuisvest is, is uitermate geschikt voor de bouw van een prachtig complex met luxe maar betaalbare appartementen.  Op een grondstuk van 3.305 m² hopen we snel in samenwerking met 4D architecten en de Gemeente Harderwijk te starten met de bouw.

Omgeving

Harderwijk is een prachtige eigentijdse stad en heeft meer dan 100 monumenten, pittoreske straatjes en sfeervolle pleinen. Al sinds 1252 wordt Harderwijk – ooit gelegen aan de Zuiderzee – aangeduid als Hanzestad. Er zijn zelfs nog delen van de oude muur te vinden, compleet met indrukwekkende torens. De middeleeuwse stadsmuur van Harderwijk behoort tot de langst aaneengesloten stadsmuren van Nederland. De poorten waar vele jaren geleden Hanzehandelaren doorheen trokken, staan nu wagenwijd open voor iedereen die de schoonheid van deze prachtige historische stad wil ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het bescheiden Stadsmuseum dat grootse exposities in huis haalt.

Maarssen

Nieuwbouw project Bisonspoor, Maarssen

Dit pand is gelegen op het Bisonspoor, van oorsprong een groot winkelcentrum in Maarssenbroek. Naast het winkelcentrum is er ruimte voor kantoren en appartementen. Het desbetreffende pand was voorheen een bibliotheek en is gesloopt om ruimte te creëren voor nieuwbouw. Er is met betrekking tot de realisatie van 60 middensegment huurappartementen geadviseerd.

Omgeving

Maarssen is een gezellig oud dorp ten noorden van de stad Utrecht en telt zo’n 15.000 inwoners. Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en aan het drukst bevaren kanaal van de wereld, het Amsterdam-Rijnkanaal. Met name voor cultureel erfgoed liefhebbers is Maarssen leuk en met slecht weer is er in Maarssenbroek nog een uitgebreid winkelcentrum.

In Bisonspoor bevinden zich kantoren en woningen in torengebouwen, boven op het overdekte winkelcentrum Bisonspoor. Verder is aan de rand van Bisonspoor ook het station, gevestigd in een groot multifunctioneel gebouw. Vanaf dit station vertrekt elk half uur een Sprinter richting Utrecht Centraal en een Sprinter richting Breukelen / Amsterdam.

bottom of page